Kedvcsináló a versenymodulhoz

Itt az ideje, hogy kedvcsinálóként megosszuk veletek a modul bevezetőjét. Ezt a kis infómorzsát azért tárjuk elétek, hogy segítséget nyújtson a karakterek megalkotásához, valamint hangolódjatok a versenyre.

„Tudd meg, Ó Herceg, hogy az utolsó években mikor még Nerath Birodalma uralta az ismert világot és az Olthatatlan Láng lobogott a Birodalmi Palota legmagasabb tornyán, a Káosz erői rontottak a világra. Ember-evő gnollok és gigászi ogrék, goblin mészárosok és ork martalócok sáskarajként tarolták le a Birodalom békés tájait.  Ekkor jöttek a Kevesek, karddal a kezükben, büszke tekintetű és lobogó hajú tolvajok, gyilkosok, hogy szembeszálljanak az őrjöngő Hordával.”

Légy egyike a keveseknek, akik figyelmeztetik egy mit sem sejtő város lakóit, hogy azok elrejtőzhessenek a vérszomjas horda agyarai, kardjai, áldozótőrei elől! Hol találhat menedéket sok száz földműves és családja? Kiben bízhattok, és ki próbálja saját hasznára fordítani az eseményeket? Miféle vadaktól kellene megóvni a menekülteket?
A kaland csak rád vár…
Várjuk a bátor kalandozókat!

(Godpower)

Válasz

Válasz