Utózönge

Nos kedves barátaim, hát megvolt. Nagyon jó érzés volt látni a végeredményét több hónapnyi szervezésnek. Sok kérdőjel volt még 21-én reggel is, ám a válaszok a helyszínen megszülettek. Persze, hogy nem volt tökéletes. Azonban szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy jó volt. Akik eljöttek, ránézésre jól érezték magukat és remélem legközelebb is eljönnek. Sajnos magáról a modulról nincs tapasztalatom, hogy mennyire tetszett a jelenlévőknek, de majd biztos elmondják. Késő este lett vége, nagyon jó hangulatban. Szerintem elérte a rendezvény azt a célját, hogy kicsit összehozzunk hasonló érdeklődésű embereket. Bízom benne, hogy sikerült olyanokat is pozitívan befolyásolni, akik nem kedvelték eddig magát a rendszert.

A folytatásról pár szót. Mi, akik dolgoztunk azért, hogy ott legyen pár ember, nagyon jól éreztük magunkat. Ennek okán már megéri csinálni még egy hasonló dolgot. Persze most kicsit pihizni kell, feltöltődni. Örömmel mondom, hogy már azért vannak tervek és elképzelések.

Végezetül. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki dolgozott a szombati napért, vagy más módon támogatta a rendezvényt. Természetesen nektek, akik eljöttetek, szintén nagyon köszönjük. Örömmel vennénk mindenféle kritikát, megjegyzést akár itt, akár e-mailben. Csak azért, hogy a következő még jobb legyen.

Természetesen készültek fényképek, amiket hamarosan felteszek ide is.

(Godpower)

Válasz

Válasz