Utolsó emlékeztető!

Kelt - 2012 feb 29 - Általános, HH 3 | 1 hozzászólás

Kedves Játékostársaink!

Ne feledjétek: rohamosan közeledik a Hősök Hajnala 3 nevezési határideje: március 2, azaz most péntek!
(Késett jelentkezéseket esetleg szintén elfogadunk, de nincs garancia, mivel a csapatok összetételét és mesélők számát, beosztását véglegesítenünk kell – vagy jut hely, vagy nem).

Három dolgot kell megtennetek tehát péntekig:

1. Töltsétek le a HH3 reglapot, töltsétek ki a megfelelő sheet-et (egyéni játékos, ha valaki egyedül jelentkezik, és mi osztjuk be csapatba; csapat, ha többen jelentkeztek, akik együtt szeretnétek játszani), és küldjétek el a hosokhajnala@gmail.com emailcímre.

2. a) Amennyiben a 12, előre gyártott mintakarakter közül szeretnétek játszani valamelyikkel, elegendő, ha a regisztrációs lapon jelzitek, melyik karaktert választottátok.

b) Ha inkább saját, egyéni karaktert készítenétek a kapcsolt szabályok szeirnt, akkor a jelentkezési lappal együtt a karaktert is csatoljátok valamilyen formátumban (pl. character builder file, pdf, .doc, .xls, .rtf, ilyesmi). Segítség lenne, ha a jelentkezési lapok csapatos jelentkezés esetén beírnátok, hogy melyik játékos melyik karaktert hozza.

3. Végezetül: be kellene fizetni a nevezési díjat, mely 1300 forint/fő (mesélőknek ingyenes). A nevezési díjat fizethettek személyesen, március 2-án pénteken 18.00 – 20.00 óra között a Cantina Klubban, vagy átutalással. (Ha átutalással szeretnél fizetni, emailben elküldjük a számlaszámot).

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Egy hozzászólás

  1. godpower says:

    Magam sem fogalmazhattam volna szebben :-)

    Üdv!

Válasz

Válasz