A végítélet előtt – jelentkezés indul!

Kelt - 2017 okt 07 - Általános, HH Egyszeri Játék, Információk | 10 hozzászólás

A Hősök Hajnala bemutatja legújabb egésznapos szerepjáték rendezvényét!

HH18: a végítélet előtt
Hogy miről szól a legújabb, hihetetlenül menő kalandunk? Klikk a képre, és megnézheted a YouTube-on!
Idő- vagy sávszélességhiányos játékosainknak itt van uncsi szöveges változat is.

Szeretettel várunk rutinos versenyzőket és alkalmi játékosokat, tapasztalt szerepjátszókat és érdeklődő kezdőket – vagy bárkit, aki szívesen eltöltene egy napot jó játékkal, jó társaságban! Misztikus utazás az idő alagútján át, a világvége megakadályozása, küzdelem ismeretlen erők ellen egy ismeretlen szigeten… kaland, izgalom és kihívások – és a főhősök ti vagytok!

Időpont: 2017. november 25.
Gyülekező: 10.00 órától
Játék vége: kb. 19.00 óra

Helyszín: Gép-Ház és Hammer Time Café (neten és Facebookon)

Rendszer: Dungeons & Dragons, 5. kiadás, 3. szintű karakterekkel

Nevezési díj: 1500 forint

Közös mulatság!
Ha van még benned erő az egésznapos kalandozás után, este szívesen látunk egy kötetlen beszélgetős-iszogatós-ünneplős utóbulira. Kérjük, a jelentkezési lapon jelöljétek, ha maradnátok a játék után, hogy ennek megfelelően tudjuk szervezkedni. Titkos ajándék készül a résztvevőknek!

Jelentkezés:
Küldd el az ITT LETÖLTHETŐ nevezési lapot legkésőbb 2017. november 12-ig a hosokhajnala@gmail.com emailcímre. Jelentkezzetek mielőbb, hogy biztos hely jusson nektek! A nevezési díjat a helyszínen kell fizetni. Amennyiben egyéni karaktereket szeretnétek alkotni (választható kész karakterek és saját karakteralkotási szabályok hamarosan!), a karaktereket is küldd el időben.

Szeretettel várjuk komplett csapatok, vagy akár magányos játékosok jelentkezését is, verseny-profikét és amatőrökét, szerepjátékos guruk és teljesen kezdők csatlakozását egyaránt.

Jelentkezhettek a verseny ligába, ahol a csapat teljesítményét pontozzuk, hogy kiderüljön, kik a legprofibb végítélet-elhárítók; de jelentkezhettek a játékos ligába is, csak a játékélményért és a szórakozás kedvéért, ha nem akarjátok, hogy a kiszámított időkeret és a szigorú irányelvek a jó játék útjába álljanak.

Mesélőknek:
Ha kipróbálnád mesélőként rendezvényünket, az asztal túloldaláról, írj egy emailt! Mindig örömmel látunk új mesélőket, és hidd el, egészen lelkesítő élmény kipróbálni magad egy igazi találkozón, megismerkedni más játékosokkal.

Találkozunk hamarosan!

10 Hozzászólás

 1. nornwarrior says:

  Időutazós mese, hmm? :) csakhogy! Ha a múltban megszüntetik az eseményt, a jövőben nem lesz ok, hogy visszamenjenek, gyk.az összes szereplő egy ismeretlen jövőbe jut. :)
  Előre készített karakterek lesznek? Nekem mindig annyira tetszenek hogy legszívesebben megírnám őket! :D

 2. Glowface says:

  Majd egyeztetünk, hogy melyik időutazós modellt követjük (Vissza a jövőbe, Terminátor 2, vagy valami alternatív…). :D

  Természetesen lesznek előre elkészített karakterek, nagyjából meg is vannak már. Valamint hasznos segédanyagok is lesznek poszt-apokaliptikus karakteralkotáshoz!

 3. Szecska says:

  Hmm… mentsük meg a világot a világégéstől 3. szintű csirketolvajokkal? Ott leszek :D

 4. Catsmile says:

  Nem akarnék nagyon kötözködni, de a HTC-vel lehet egyeztetni kellene… már csak azért is, mert ez is egy aktív esemény:
  https://www.facebook.com/events/1368742629813781

 5. Glowface says:

  Szerintem szóltunk nekik többször is, de azért beszélünk velük újra. Az Yneves esemény meg egy héttel korábbinak tűnik, nem látom a gondot.

 6. nornwarrior says:

  Én is épp ezen gondolkodok:
  3. Szint nem túl kevés egy ekkora léptékű monumentális kalandhoz, ami az egész világra kihat?

 7. Glowface says:

  Á, nem, pont jó.

 8. morgorito says:

  Engem inkább a saját karakter alkotás szabályai érdekelnek. Remélem hamarosan erről többet is megtudunk.

  Plusz, homebrew settingben akár a level 3 is elég lehet, elvégre ez nem FR, hogy konkrétan le lenne vezetve mit jelentenek a szintek egy “ettől eddig” táblázatban.

  Vannak fenntartásaim az “időutazás” jellegű kalandokkal, de meglássuk.

 9. Glowface says:

  Sajátkarakter alkotási szabályok majdnem készen vannak, még pár utolsó simítással a setting-specifikus character backgroundok kapcsán. Hamarosan jön a karakteralkotási csomag!

  A szint sztori kapcsán néhány gondolat csak, a teljesség igénye nélkül.

  – A Sárkánylándzsa Krónikák csapata (“a Lándzsa Hősei”, vagyis Tanisék) pont 3. szintűek voltak az Őszi Alkony Sárkányai alatt. Ugye, a tűzlabda varázslat még elérhetetlen messzeségben volt Raistlin számára…

  – Én szeretem az olyan történeteket, ahol nem-túl-kompetens szereplők olyan helyzetbe kerülnek, hogy sok múlik rajtuk.

  – A kalandon belül lesz világos magyarázata, miért ezeket az alacsonyszíntű srácokat küldi a múltba a Kronomanta. (Nem kell nagy meglepetésre számítani, inkább csak mondunk valamit, hogy ne lógjon magyarázat nélkül).

  – A kalandnak lesz olya része, ami jobban működik alacsony szintű karakterekkel – ez volt a fő oka igazából, hogy 3. szint mellett döntöttünk.

  – Az igazán magasszintű kalandokat nem szeretem egynapos versenyen. Komplex karakterek, játékosok sem ismerik igazán, nagyon imbalance az erőszint az asztaltársaságok között, bizonyos csapat/karakterfelépjtéseknél a harcok nagyon el tudnak nyúlni, szóval nehezebb ügy a magasszintű versenykaland.

  Ettől függetlenül jónéhány ilyen visszajelzés jött a mostani kaland híre kapcsán, szóval nem zárom ki, hogy tavasszal majd egy relatíve magasabb szintű kaland jön majd.

 10. Szecska says:

  /offtopic “– Én szeretem az olyan történeteket, ahol nem-túl-kompetens szereplők olyan helyzetbe kerülnek, hogy sok múlik rajtuk.”

  A youtube “Fails of the week” csatornája tele van ilyen karakterekkel :D
  /ontopic

Válasz

Válasz