Jelentkezés: Árnyak a régmúltból

Kelt - 2018 ápr 07 - Általános, HH Egyszeri Játék, Információk | 4 hozzászólás

Árnyak_small
A Hősök Hajnala tavaszi egynapos játékán szeretettel várunk rutinos versenyzőket és alkalmi játékosokat, tapasztalt szerepjátszókat és érdeklődő kezdőket – vagy bárkit, aki szívesen eltöltene egy napot jó játékkal, jó társaságban. Ősi bajnokok ébredése a veszélyekkel terhes jelenkorban – a főhös Ti vagytok!

A játék témája: Lásd ITT.

Időpont: 2018. május 26.
Gyülekező: 10.00 órától
Játék vége: kb. 19.00 óra

Helyszín: Gép-Ház és HammerTime Cafe

Rendszer: Dungeons & Dragons, 5. kiadás, 10. szintű karakterekkel

Nevezési díj: 1500 forint/játékos

Közös mulatság!
Ha van még benned erő az egésznapos kalandozás után, este szívesen látunk egy kötetlen beszélgetős-iszogatós-ünneplős utóbulira.

Jelentkezés:

Küldjétek el az ITT ELÉRHETŐ nevezési lapot legkésőbb 2018. május 13-ig. Jelentkezzetek mielőbb, hogy biztos hely jusson nektek! A nevezési díjat a helyszínen kell fizetni. Amennyiben egyéni karaktereket szeretnétek alkotni (választható kész karakterek ITT, saját karakteralkotási szabályok ITT!), a karaktereket is küldd el időben a hosokhajnala@gmail.com emailcímre.

Szeretettel várjuk komplett csapatok, vagy akár magányos játékosok jelentkezését is, verseny-profikét és amatőrökét, szerepjátékos guruk és teljesen kezdők csatlakozását egyaránt.

Jelentkezhettek a verseny ligába, ahol a csapat teljesítményét pontozzuk, hogy kiderüljön, kik a legprofibb legendás hősök; de jelentkezhettek a játékos ligába is, csak a játékélményért és a szórakozás kedvéért, ha nem akarjátok, hogy a kiszámított időkeret és a szigorú irányelvek a jó játék útjába álljanak.

Mesélőknek:
Ha kipróbálnád mesélőként rendezvényünket, az asztal túloldaláról, írj egy emailt! Mindig örömmel látunk új mesélőket, és hidd el, egészen lelkesítő élmény kipróbálni magad egy igazi találkozón, megismerkedni más játékosokkal.

Találkozunk hamarosan!

4 Hozzászólás

 1. Szega says:

  Most látom a jelentkezési lapon, hogy Ti azt feltételeztétek, hogy a csapat együtt vált híressé. Viszont ezt sehol máshol nem írtátok afaik. Mi eddig úgy gondolkodtunk, hogy mindenkinek megvolt a maga hőstette. Maradhat így vagy gondoljuk újra?

 2. Glowface says:

  Ha már így gondoltátok, maradjon. Ezek a nemzeti hpsök milyen egoisták… :D

 3. Azael says:

  Saját karaktereket meddig lehet elküldeni?

 4. Glowface says:

  Saját karaktereket jó lenne most vasárnap estig. Ha nagyon nem megy, akkor tessék jelezni emailben, mik a tervek!

Válasz

Válasz