Jelentkezés indul – Volt egyszer egy vonatrablás

Kelt - 2019 szept 17 - Általános, HH Egyszeri Játék, Információk | 0 hozzászólás

Stagecoach

Kis csapatotok, a Banda tagjai mind profi szélhámosok, tolvajok, rablók, csalók, zsebesek, vagy egyszerűen csak gazemberek. Gyémánt Jerry, atyai mentorotok – és a Banda fő szervezője és vezetője – rengeteg izgalmas melóra vett már rá benneteket. Mostanában Jerry a szokásosnál is izgatottabbnak tűnik, valami igazi nagy dobásra készül. Egy komoly, lélegzetelállító, hihetetlenül eredményes Melóra. (Ami ráadásul valamiért személyesen is különösen fontosnak tűnik Jerrynek).
Izgatottan várjátok, Jerry ezúttal mit talált ki, ami minden eddiginél izgalmasabb és nyereségesebb lesz számotokra.

Bizony, kemény Meló vár rátok a Föderáció világában, ebben a arkán-westernes világban. Magányos hősök, poros utcák, stetton kalapok és párbajok a tikkadt főutcán, a szalon előtt… minden amire vágyhatunk!

Következik a Hősök Hajnala következő egésznapos Dungeons & Dragons játékán és versenye, az 5. kiadás szabályai szerint, 4. szintű karaktereknek. Most aztán mindent beleadunk, hogy fordulatos és embert próbáló, izgalmas kalandok várjanak minden furfangos játékosunkra! Várunk szeretettel rutinos, vén róka D&D-zőket és érdeklődő kezdőket, problémamegoldó képességeiket próbára tevő versenyzőket és jó szórakozásra váró játékosokat, kész társaságokat, töredék-csapatokat és magányos játék-keresőket egyaránt a játékon.

Időpont: 2019. október 12.
Gyülekező: 10.00 órától (Próbájunk időben érkezni, mert próbálunk majd 10.30-kor kezdeni már!)
Játék vége: kb. 19.00 óra (A helyszínt 20.00 óra előtt el kell hagyunk, ezért a játékot szigorúan időben be kell fejezni).

Helyszín: Teleki Blanka Gimnázium (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 37.)

Rendszer: Dungeons & Dragons, 5. kiadás, 4. szintű karakterekkel

Részvételi díj: 2000 forint/játékos. (Némi szívfájdalommal emelnünk kellett a díjon, csak így tudjuk kigazdálkodni az emelkedő költségeket. Reméljük, ez senkit sem üldöz el a HH-tól!)

Muri
Ha van még benned erő az egésznapos kalandozás után, tervezünk az iskola elhagyása után beülni valami kellemesebb, közeli helyre lazítani, átbeszélni az élményeket és hörpölni egy kicsit a poros nap után. Jelentkezéskor próbáljátok jelezni, kiknek van kedve csatlakozni, hogy tudjuk, mennyi helyet foglaljunk!

Jelentkezés:
Töltsétek ki az ITT ELÉRHETŐ nevezési lapot legkésőbb 2019. szeptember 30-ig. Jelentkezzetek mielőbb! A nevezési díjat a helyszínen kell fizetni.
Ha az általunk alkotott, instant, kész karaktereket használnátok, ITT megtaláljátok őket. Amennyiben viszont egyéni karaktereket szeretnétek alkotni, a saját karakteralkotási szabályokat megtalálhatjátok ITT, a karaktereket is küldd el időben a hosokhajnala@gmail.com emailcímre.

Szeretettel várjuk komplett csapatok, vagy akár magányos játékosok jelentkezését is, verseny-profikét és amatőrökét, szerepjátékos guruk és teljesen kezdők csatlakozását egyaránt.

Jelentkezhettek a verseny ligába, ahol a csapat teljesítményét pontozzuk, hogy kiderüljön, kik a legprofibb legendás hősök; de jelentkezhettek a játékos ligába is, csak a játékélményért és a szórakozás kedvéért, ha nem akarjátok, hogy a kiszámított időkeret és a szigorú irányelvek a jó játék útjába álljanak.

Mesélőknek:
Ha kipróbálnád mesélőként rendezvényünket, az asztal túloldaláról, írj egy emailt! Mindig örömmel látunk új mesélőket, és hidd el, egészen lelkesítő élmény kipróbálni magad egy igazi találkozón, megismerkedni más játékosokkal.

Válasz

Válasz