Rossz vér – március 6!

Kelt - 2020 szept 06 - Általános | 1 hozzászólás

HH22-Rossz vér-jön-2021Búsulunk nagyon.
A Hősök Hajnala Központi Szervezői Főbizottmánya összedugta a fejét, és igen nagy szívfájdalommal úgy döntött: lemondunk az október 10-i tervezett játékról.
Minden előre látható jel arra mutat, hogy most megtartani egy ilyen rendezvényt

 • felelőtlen lehet, mert minden óvintézkedés mellett is a fertőzés kockázatával járhat;
 • könnyen tilos is lehet;
 • megszervezni nagyon nehéz és bizonytalan lenne;
 • még ha minden jól is alakul, és meg tudnánk tartani a játékot, akkor is sokkal-sokkal kevesebb résztvevőre számíthatnánk, mint amúgy;
 • és az elvárható óvintézkedések miatt (csapatonként külön légtér; semmi közös dumálás; semmi közös evés-ivás utána) pont a Hősök Hajnala rendezvények talán lényegéről, a közösségi élményről kellene lemondanunk.

Végül 60%-os szavazattöbbséggel úgy döntöttünk: nem akarunk félrendezvényt tartani. (Hasonló okok miatt a tervezett játék online pótlásában sem hiszünk).
A játék megírását, letesztelését, előkészítését befejezzük, hogy minden készen álljon a biztonságosabb időkre. Azt reméljük: tavasszal, konkrétan 2021. március 6-án végre megtarthatjuk ezt a balsorsú játékot.

A jelentkezéseket egyelőre lezártuk, ha majd közelebb leszünk az új időponthoz, újra megnyitjuk. Az eddigi jelentkezőknek köszönjük a bizalmat, majd megkeressük őket, ha ideje lesz frissíteni a regisztrációkat.

Addig is mindenkitől türelmet kérünk, és legyünk okosak!

Egy hozzászólás

 1. nornwarrior says:

  Hát eddig a koronavírus:
  - elvette a kedvenc filmjeim/ leendő sorozataim, az egyik kedves magazinomat…
  Csak valami cifrangosat tudnék káromkodni róla.
  Sorry.

Válasz

Válasz